Aventura continua ziua 2

Update 07.07.2011 :concertul a fost unul foarte reusit, lume multa, cativa cunoscuti, dar toti prieteni. Ritmul Vamii a fost simtit din plin atat aici la Sanyi cat si pe restul plajei, unde vamariotii si-au trait stilul pana tarziu in noapte cand pe cer au fost lansate faclii ale pacii si sentimentului de implinire.

 

Ziua a doua a debutat cu o mica durere de cap, pricinuita de drumul parcurs, insa a fost pe loc risipita de surprinderea unui rasarit marca vamariota si al glasului valurilor caldute.

S-au inaltat zmee aici, iar zambetul se regasea pe buzele tuturor. Am surprins bineinteles si pentru voi cei care inca ezitati in a veni aici, glasul placut al acestor valuri, de asemenea ceva ce mie mi-a ridicat un semn de intrebare si o placere nespusa.

In aceasta seara distractia va continua in aceleasi ritmuri, baietii de aseara avand inca o data placerea de a ne surprinde placut. Pentru iubitorii Bon Jovi, nu ezitati sa veniti aici astazi, deoarece la finalul concertului, se va decerna castigatorul unui bilet la concertul mult asteptat.

Bineinteles, voi fi in mijlocul evenimentului si va voi tine la curent. Va las acum si fac un apel catre vamariotii de pretutindeni: mai sunt petece de nisip aici si au numele vostru pe ele!

About Infokid